Söndag i ateljén, Hammarbyhamnen, filmtips o mysmusik

Åh hej sköna lov!! Helgen var supermysig o söndagen gick snabbt, men stannade upp på kvällen hos Karin, där va vi några från klassen o åt kall pizza o såg två fruktansvärt sorgliga filmer i hennes ateljé. 





 Vi såg Liar Liar och Water for Elephants, verkligen filmer värda att se, som väckte tankar, känslor o tårar, så som en film ska va för mej, även om jag oftast inte känslomässigt orkar med att gråta så ofta. Jag o Moa verkligen hulkade.. Den första filmen är egentligen en komedi o höll sin kategori, men visade samtidigt flera sidor som var starka. Det handlade kort sagt om en man som jobbade som advokat, han var skild men hade en femårig son med sitt ex. Man får följa hans hänsynslösa handlingar o lögner genom rättegångar, men oxå skämtsamma repliker o grimascher. Slutet var bra o tillräckligt mycket plats lämnas för bildande av egen uppfattning om fortsättningen sen. Water for Elephants var verkligen asbra, man satt aldrig o tänkte på nått annat. Till en början kastas man snabbt in i handlingen, något som är bra då man inser hur snabbt ett liv kan förändras. Studenten Jacob, spelad av Robert Pattinson, drabbas av olyckor i hans närhet o tvingas hoppa på ett tåg, en helt ny värld fångar honom o med blandade känslor o upp och nergånar med hemska djur- och människoplågeri är slutet även här lyckligt. 
                             • • •
Sen gick vi genom ödelagda Södermalm o jag kände att livet va lite bra ändå, fina vänner o ganska ljummen natt, även om klockan var halv tre på morgonen. 


 Moa sov hos mig o i morse sov vi ut 
ordentligt, så vår frukostpicknick åt vi först vid två, men de va sjukt mysigt me en liten spontandejt sådär;') 


Nu ligger vi på mitt rum o lyssnar på chillmysik;) Moa målar lite kreativt o ja ska snart joina henne. 

Puss 
/A






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

comeonbaby.blogg.se

hey kära vänner! come on till bloggen om vårt liv, vi är två tjejer båda födda på jorden. Älska oss som vi är så kan vi ge lite kärlek tillbaka sen, puss moa och alma

RSS 2.0